WINTERWEEKEND 2020

De Nederlandse Vereniging van Toerzeilers organiseert op 25 en 26 januari 2020 alweer het 47e Winterweekend. Dit werd tot 2017 nog “Woudschoten” genoemd, naar het congresoord waar het jaarlijkse weekend lange tijd plaatsvond. Tegenwoordig gaan we naar het Postillion Hotel Nulde in Putten en daar kregen we een nieuwe naam: nu heet deze mooie Toerzeilers-traditie het Winterweekend.

In dit weekend dragen we in een ontspannen sfeer Toerzeilers-kennis en ervaring over, op gebieden als zeemanschap, navigatie, techniek en vakantiebestemmingen. Dat doen we zoveel mogelijk voor en door de eigen leden van de vereniging. Daarnaast is het weekend bedoeld om de contacten tussen de leden te bevorderen. Op zondagmiddag gaat het programma over in een brede jaarmarkt met ± 40 informatietafels: die staat ook open voor leden die niet aan het weekend deelnemen.

Het Winterweekend is verdeeld in ruim 30 workshops in vijf rondes, waaruit u direct bij de inschrijving uw keuze maakt, één per ronde. Door het kiezen van voorkeurblokken stelt u dus uw eigen programma voor het weekend samen. Geef bij elke ronde  ook steeds uw tweede voorkeur op! Het lukt de organisatie bijna altijd deze voorkeuren toe te kennen. Gelet op het kennismakingsdoel van het weekend kunt u slechts voor het gehele programma inschrijven, dus inclusief de overnachting. Partners krijgen samen een eigen hotelkamer, wie alleen inschrijft deelt een hotelkamer met een ander lid (van hetzelfde geslacht).

De ervaring leert dat de inschrijving binnen enkele weken na verschijnen van deze brochure vol is: wacht dus niet te lang met kiezen. De capaciteit van de workshops laat ook niet toe dat we veel meer bezoekers toelaten dan er hotelbedden zijn, want dan zouden de groepen te groot worden. 


Aanmelden
Dit evenement is alleen voor leden. U dient in te loggen om u te kunnen aanmelden.
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?