30 ste Rally naar Whitby voor Schippers 2019 - Programma
30 ste Rally naar Whitby

Onze Rally valt ook dit jaar weer samen met de Whitby Folkweek, een gezellig muziekfestival met live muziek door de hele stad en in de pubs. Iedereen is er welkom om mee te klappen, zingen en spelen, dus neem je eigen instrument mee!

Het is een prestatietocht voor de gevorderde zeezeilers: we maken in één ruk een meerdaagse oversteek van minimaal 230 mijl (2 - 4 etmalen). Daardoor is dit de zwaarste zee zeiltocht van de Toerzeilers.
Afgelopen jaar vertrokken door weersomstandigheden een beperkt aantal schepen en uiteindelijk heeft geen van hen Whitby bereikt. Uiterton organiseert de tocht weer met goede verwachtingen en rekent erop dat degenen die het in 2018 niet haalden zich weer inschrijven.

Onervaren zeezeilers wordt aangeraden eerst een keer mee te gaan met de tocht naar Lowestoft of naar de River Orwell. We vertrekken in groepen vanuit Den Helder, IJmuiden en Stellendam, afhankelijk van de thuishaven van de  schepen.

Inschrijven als opstapper is mogelijk (zie opstapper evenement) maar plaatsing is afhankelijk van de mogelijkheden die schippers bieden en kan dus niet gegarandeerd worden. Er is een Rallydiner in het clubhuis van de Whitby Yacht club. Schippers, bemanning èn opstappers worden verwacht op de voorbereidingsavond twee weken voor vertrek op donderdag.

Inlichtingen: zie achter knop inschrijven.

Op donderdag 8 augustus is er een vertrekkersavond waarbij schippers en liefst ook bemanning geacht worden aanwezig te zijn.
Locatie: WSV de Blocq van Kuffeler, Oostvaardersdiep 20, 1332 CR Almere.


Aanmelden: Tot uiterlijk 28 juli.
 
             
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?