Vakantietocht Frankrijk en Kanaaleilanden met kids (8–14 jaar) 2019 - Programma

Deze vakantietocht is voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar en start op zondag 28 juli in Le Havre of Cherbourg (weersafhankelijk).
Optie om gezamenlijk vanuit IJmuiden als delivery heen (en terug) te varen.

Kenmerken van deze tocht zijn:

  • Plezier voor de kinderen
  • Zeezeilen
  • Avontuur, grenzen verleggen, gezelligheid en genieten.
  • Vanaf Cherbourg (of Le Havre) doen we rustig aan (dagtochten)
  • Zeezeilervaring is vereist


Tijdens deze vakantie zullen we ongeveer 250 mijl varen (vanaf Cherbourg), en streven we ernaar om ongeveer de helft van de dagen te varen en de andere helft in de haventjes te vertoeven. Scheepslengte bij voorkeur 36 – 40 voet.

15 augustus sluiten we af met een gezamenlijk etentje in Cherbourg of Le Havre, van waar iedereen zijn thuishaven weer kan opzoeken. Onze kinderen zijn 11 en 12, en we zouden het leuk vinden als er gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijd mee gaan. Uiteraard organiseren we ook nog een droog palaver om elkaar voorafgaand te leren kennen en de tocht uitgebreid door te nemen.


 Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 6 (4 staan op de reserve/wachtlijst)

Notabene 2:  Op zondag 27 januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 28 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator?
  
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?