Training zeiltechnieken Bemanningsbank - Programma

Zeilen met de Bemanningsbank

Met Hemelvaart, van 10-13 mei 2018, gaat de Bemanningsbank zeilen, met een FF 43ft in wedstrijdconditie gaan we 4 dagen trainen op zeiltrim en wedstrijdtactieken.
Afhankelijk van de weercondities wordt gevaren op IJsselmeer, Markermeer en misschien ook Wad en Noordzee. De schipper heeft zeer veel zeemijlen gemaakt en heeft ook ruime wedstrijd ervaring.

De bedoeling is niet om een wedstrijdzeiler van je te maken maar om jou als toerzeiler bekend te maken met de mogelijkheden en effecten van een goede zeiltrim en een weloverwogen keuze van via welke route je van A naar B zeilt. Uiterst leerzaam en leuk om daar eens een paar dagen je aandacht op te richten. Je wordt er een betere toerzeiler van en natuurlijk mooi, puur en spectaculair zeilen!

Er kunnen 5 opstappers mee, er wordt geslapen op de boot. De huur van de boot wordt door de opstappers betaald, eten drinken havengeld en brandstofkosten worden door alle opvarenden gedeeld.

Reken op €250-€300 voor deze 4 dagen boothuur. Het vaarplan voor deze dagen wordt op een voorbereidingsavond doorgesproken en opgesteld, er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen en vaardigheden van de deelnemers.

De bemanningsbank. 


Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid