Theorie-examenvoorbereiding basiscertificaat marifonie en Marcom B - Programma

Theorie-examenvoorbereiding basiscertificaat marifonie en Marcom B.
Uiterton organiseert zeezeiltochten en op zee wil je graag een zee-marifoon op vol vermogen. Een Marcom B-bevoegdheid is daarvoor verplicht.

De commissie Uiterton en de Bemanningsbank organiseren samen een tweedaagse examenvoorbereiding op het theorie-examen basiscertificaat marifonie en Marcom B.
We bieden verspreid over twee zaterdagen drie dagdelen theorie en een dagdeel praktische DSC-training.

De theorie wordt behandeld aan de hand van het boek 'Marifonie & Marcom-B' van Vaarbewijsopleidingen (VBO) isbn 978-94-91173-13-4. Dit boek kunt u als cursist zelf aanschaffen voor € 18,95 of
€ 35,00 inclusief online examentrainer (wij adviseren die laatste optie).

Tijdens de examenvoorbereiding wordt de theorie voor marifoon basis en Marcom-B behandeld, kunnen vragen worden gesteld en ervaringen uitgewisseld met andere cursisten. Het examen kan naar eigen voorkeur bij meerdere instanties afgelegd worden.

We hebben bij VBO de vraag neergelegd om als groep examen te doen op een zaterdag in april. Die informatie volgt nog als het bekend is tijdens de cursus. Bij veel inschrijvingen gaan we dit evenement meerdere keren op de agenda plaatsen. Plan is om in de herfst een praktijkdag Marcom B te organiseren ter voorbereiding op het praktijkexamen.
 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
 
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid