Vakantietocht Chef’s special - Programma
Vakantie in eigen land: “Chef’s special”  
21-07-2018 t/m 11-08-2018

Zeilen van en naar de beoogde bestemming Zeeland. Om Zeeland te bereiken zullen wij 2 aaneengesloten dagen varen, hetzij over rustige zee, hetzij via de staande-mast-route.
Eenmaal in Zeeland combineren wij zeilen met leuke gezellige activiteiten voor jong en oud!
We zullen dan ook, dagen niet zeilen. Dit zijn de dagen waarbij wij stadjes kunnen bezoeken, een boek kunnen lezen, of anders. 

Als groep liggen wij in een haven, op een eiland of ieder achter haar eigen anker! Deze vakantie is aantrekkelijk voor de beginnende jongere en gevorderde seniore zeiler die zijn kinderen of partner heeft beloofd om niet alleen maar te hoeven zeilen.

Start: Seaport Marina IJmuiden.
 
Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 10 

Notabene 2:  Op zondag 29  januari om 15.00 uur vindt in Nulde aan het eind van het Woudschoten weekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 30 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator?
 

 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid