Vakantietocht Bezeild naar Oost-Engeland met kids (8-14jr) - Programma
Zeiltocht voor gezinnen met kinderen tussen 8 en 14 jaar.
We varen bezeild met goede weers- en windcondities naar Engeland (Lowestoft) en verkennen de rivier Orwell richting Ipswich.
Vandaar zakken we af naar Ramsgate voor de overtocht richting Belgische kust. Via Zeeland maken we het rondje af terug naar IJmuiden. Indien Engeland niet bezeild is, maken we een alternatief plan, ook over zee. Ervaring op zee is een vereiste. 
Kenmerken van deze tocht zijn:
  • Plezier voor de kinderen
  • Zeezeilen
  • Avontuur, grenzen verleggen, gezelligheid, genieten. 
Lees hier het blog van Eiline voor een impressie van onze tocht in 2017: http://www.eiline.nl/nieuws/zeezeilen-om-nederland-een-belevenis/Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 6 (4 staan op de reserve/wachtlijst)

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 29 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator?
  
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid