Vakantietocht Scharrelen op de Kleine Belt - Programma
Zo 22/07  t/m za 11/08 Zeiltocht vanaf Vlieland naar de Oostzee met het doel op de Kleine Belt rond te scharrelen en het gebied te verkennen. 
Een zeilvakantie voor gezinnen met jong-volwassen kinderen.

De vakantie start op zondag 22 juli op Vlieland met een tocht door de Duitse Bocht met het doel woensdagavond in Holtenau te zijn. Vanaf daar hebben wij dan ca. 10 dagen de tijd om op de Kleine Belt rond te scharrelen en het gebied te verkennen.

De laatste week zal in het teken staan van de terugtocht waarbij wij via Helgoland terugvaren naar Nederland. Er is plek voor maximaal 7 schepen van 35 tot 40 voet. De tocht is bestemd voor toerzeilers die ervaring hebben met nachtzeilen op zee en zelfstandig langere tochten aankunnen. 
 
Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 7

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 29 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator? 


 


 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid