Vakantietocht Kanaaleilanden: Engeland met de Franse slag - Programma
Vier weken zomervakantie waar samen vakantievieren en samen uit samen thuis het belangrijkste is. Omdat we wel de Kanaaleilanden willen bereiken wordt er gezocht naar deelnemers die een dergelijk tocht aan kunnen. Bij goed weer wordt een nacht doorgevaren. Omdat wij zelf met z’n tweeën varen (misschien gaat de jongste zoon van 18 nog mee) verwachten we niet dat we meer dan één nacht willen doorvaren.

Daarmee blijkt al dat het een vakantietocht is waarbij kinderen mee kunnen, maar zeker niet alle boten zullen kinderen aan boord hebben.

In 2013 zijn wij ook naar de Kanaaleilanden gevaren met een Toerzeilers groep. Een filmpje van die reis vind je hier: KANAALEILANDEN2013

De eerste week zal elke dag gezeild worden (als het weer het toelaat), de twee weken rond de Kanaaleilanden zeker niet. Het bezoeken en ontdekken van de eilanden hoort er bij.
Tijdens het palaver op 20 april, bij ons thuis in Heemskerk, gaan we kennismaken en de route doornemen.
Verzamelen doen we in IJmuiden. Deelnemers uit het zuiden treffen we ergens langs de Belgische kust.

 


Heen via België en Frankrijk en terug via de Engelse kust of andersom. U dient er rekening mee te houden dat we de tocht willen aanpassen op de heersende winden. Het plan is Kanaaleilanden. Maar met langdurig zuiden wind kan het doel veranderen

Lees meer in de flyer, klik hieronder:
Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 8. 

Notabene 2:  Op zondag 28 januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 29 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator? 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid