Vakantietocht Met kids op weg naar Engeland - Programma
Ken je dat? Zeilen met het jonge gezin is heerlijk zolang de tochten kort zijn. Je vaart nog wel eens een lange dagtocht, maar mist de overtochten naar het buitenland. Je wilt dit wel maar omdat de tochten voor de kinderen zo lang zijn en ze in de buitenlandse haven geen leeftijdgenoten treffen die dezelfde taal spreken, blijf je toch maar aan de Nederlandse kust. 
 
Wij varen al heel lang met onze Dufour 31 “Emotion” ook voordat onze dochter was geboren. Inmiddels is ze al ‘heel groot’ en zal volgende zomer 8 jaar zijn. Ze vindt het varen erg leuk maar eenmaal weg uit Nederland mist ze speelkameraadjes die ze kan verstaan. 
Doelgroep is de ervaren zeezeiler met kinderen in de basisschool leeftijd. Als er broers of zussen net boven of onder deze grens zitten dan is dat natuurlijk geen probleem. 

We zullen havens aan doen in België en Engeland. Denk daarbij aan Oostende, Dover, Eastbourne en Brighton. Alles is natuurlijk afhankelijk het weer. Om dit schema te varen zullen we wel eens dagtochten van 60 Nm of meer afleggen. We varen geen nacht door maar het kan wel eens zijn dat we in het donker aankomen of vertrekken afhankelijk van het tij.

Zee ervaring is vereist evenals het varen in donker en/of beperkt zicht.

Voor de kinderen bekijken we in de havens wel wat de mogelijkheden zijn. Meestal vermaken zij zich prima met elkaar. Als het nodig is dan kan er wat georganiseerd worden.   
Miriam (40) Hans ( 48) Dagmar (7). 

Lees meer, klik op de flyer hieronder:Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 5

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 30 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator?
 

 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid