Vakantietocht Zonder stress naar de Kanaaleilanden of Londen - Programma
We verzamelen op maandag in Oostende, zodat iedereen de tijd heeft om daar te komen. Van daar gaan we in een mooie dagtocht naar Dover. Omdat we graag lekker willen zeilen kiezen we in Dover op basis van de weersverwachting of we naar de Kanaaleilanden of naar Londen gaan. Niet veel mensen vinden het immers leuk om tegen een harde zuidwester in te varen. Bij vriendelijk (of windstil) weer gaan we naar de Kanaaleilanden, en bij een straffe zuidwestelijke wind kiezen we voor St. Katherine Docks in Londen.
 
Als we naar de Kanaaleilanden gaan, dan bezoeken we zeker Guernsey en Jersey, en nemen we ook de tijd om die eilanden echt te beleven. Met natuurlijk passende activiteiten voor de kinderen ( misschien een Dinghy race, Vliegeren, Paard en wagentocht, SUP-en of Canyoning).

Als we naar Londen gaan, dan nemen we ruim de tijd om Londen te verkennen en daar misschien naar Greenwich, de Harry Potter Tour of het wisselen van de wacht te gaan. Ook zal een dag shoppen voor de dames zeker niet ontbreken.

Er zullen in beide scenario’s een aantal activiteiten op de agenda staan die de kinderen lekker bezig houden, denk aan een gezellige BBQ op het strand, of misschien zelfs waterskiën. Ook staat er natuurlijk een kampvuur de agenda.
 
Op 16 augustus zijn we voor een afsluitende maaltijd in Scheveningen, van waar iedereen zijn thuishaven weer kan opzoeken.
 
Onze kinderen zijn in de leeftijd van 11 tot en met 15, en we zouden het leuk vinden als er gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijd mee willen gaan. Voor deze tocht is een goed en zeewaardig uitgerust schip met een betrouwbare motor een must.

Voor nog meer informatie klik hieronder op de flyer en lees meer:

Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 7.

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 29 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator? 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid