Lustrum evenement "Dat gaat naar Den Bosch toe" 2022 - Programma
 

10.00 uur:
Ontvangst bij de Bossche Kelders, met koffie of thee geserveerd met de echte Bossche bol van Jan de Groot. Een aantal ervaren stadsgidsen nemen ons mee voor een 1.5 uur durende stadswandeling door een deel van de Bossche binnenstad. Kortom een wandeling vol verrassingen door karakteristieke straatjes en pleinen en langs bekende monumenten. Na de stadswandeling komen we weer terug bij restaurant De Bossche Kelders, waar we een heerlijke Hollandse broodmaaltijd geserveerd krijgen.

s'Middags gaan we nog varen op de Binnendieze.  Startpunt voor deze historische route is de steiger in de Molenstraat (dit is om de hoek van de Bossche Kelders) Varend door de smalle waterlopen komen we langs de mooiste plekjes van het stadscentrum. De schipper - gids vertelt over de historie van de Binnendieze. Na 50 minuten komen we weer terug bij de opstapplaats.
Er mag aan boord niet gegeten en gedronken worden. Als het regent gaat de vaartocht gewoon door. Als het hard regent deelt de schipper plastic poncho’s uit. Honden mogen niet mee aan boord. Hulphonden met certificaat wel.

Kosten €15 per persoon 
 
16.30 uur:
Het programma dat Zeemancipatie organiseert is nu ten einde maar u bent vrij om nog wat langer van Den Bosch te genieten.

Het Centrum van den Bosch kan je eenvoudig bereiken met de trein; parkeren in het centrum van Den Bosch is erg lastig.
Toch met de auto? Bijna gratis parkeert U op de drie transferia, gelegen rondom het centrum van Den Bosch. Borden langs de weg wijzen u de weg naar één van de transferia. Parkeren plus openbaar vervoer voor max 4 personen naar het centrum van de stad en terug kost u maar € 4,00. https://www.parkeren-denbosch.nl/transferium.

Route vanaf station Den Bosch naar de Bossche kelders, 5 minuten lopen.


 
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?