Workshop Tochtplanning WinGPS 5 Voyager 2022 - Programma
Dit evenement is bedoeld voor gebruikers van WinGPS-5 Voyager die het programma willen gebruiken om hun routeplanning in de praktijk verder te optimaliseren.

Samen met U gaan we een tocht voor bereiden zoals bijvoorbeeld een oversteek naar Engeland, een optimale route voor een 4-uurs race of een NVvT evenement zoals Makkum-Makkum. De opgaven verschillen per jaar.
In de week voorafgaand aan de workshop sturen we de opgaven toe, Wij gaan ervan uit dat u die dan thuis probeert te maken op basis van de meegeleverde aanwijzingen. Tijdens de workshop zullen we de opgaven behandelen en uw vragen zoveel mogelijk beantwoorden.
Wij gaan ervan uit dat u de basiskennis van WinGps Voyager al in ervaring heeft gebracht en zelfstandig routes kan aanmaken.
Op locatie hebben wij voldoende werkplekken waar u uw laptop met een geïnstalleerde versie van WinGPS-5 Voyager op aan kan sluiten om zelf ook e.e.a. uit te proberen.

Gelet op de huidige regelgeving passen wij de horecaregels toe, dus een Corona vaccinatie bewijs of een testbewijs < 24 uur.
Dit omdat dit evenement plaats vindt in een clubhuis met bar gelegenheid.


Locatie: Huis van Eemnes, Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes.
Aanvang: 19.30 uur.

Kosten: 5,00 euro.

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?