Met de Bemanningsbank naar Whitby 2021 - Programma


           (Tocht van Uiterton)


De Bemanningsbank gaat dit jaar mee naar Whitby.


Leer van andere zeilers tijdens de Uiterton Rally naar Whitby.

Voor deze reis heeft de Bemanningsbank een Breehorn 37 gereserveerd en een ervaren schipper aangezocht. Er is plaats voor vier opstappers.
 

De tocht vertrekt vanuit Lelystad richting de kust alwaar wordt aangesloten bij de Rally naar Whitby (georganiseerd door de commissie Uiterton).

Meer informatie over deze tocht vind je bij de evenementen van de Uiterton.

Jouw bijdrage in de kosten is een kwart van de boothuur en daaraan gerelateerde kosten. Die zijn begroot op EUR 300. Houd daarnaast rekening met jouw aandeel in de boordkas.

Ieder lid kan zich inschrijven. In principe schrijft iedereen zich in op de wachtlijst; de wachtlijst is op volgorde van inschrijving. 
Bij voldoende inschrijvingen neemt de schipper vervolgens contact op voor het samenstellen van de bemanning. Enerzijds houdt de schipper de volgorde van inschrijving aan, anderzijds selecteert hij zijn bemanning zodanig dat er voldoende ervaring aan boord is.
We ronden dit proces zo vroeg mogelijk af zodat je deze tocht vast in je jaarplanning kunt zetten.
 

Nadat de selectie door de schipper is afgerond houden we rekening met je deelname. De door de vereniging voorgeschoten kosten (vnl. boothuur en een eventuele eigen risico verzekering) worden dan gefactureerd. Deze kosten kunnen we in principe niet restitueren in geval je daarna annuleert. Wel helpen we je met het zoeken naar een oplossing.
 

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?