43 ste Rally naar Lowestoft Schippers 2021 - Programma
 

Pinksterrally Lowestoft

De commissie Uiterton van de Toerzeilers organiseert al meer dan vier decennia lang de rally naar Lowestoft aan de Oost-Engelse kust. Het is een tocht voor de beginnende oversteker. We hebben vijf dagen gepland, zodat er aan de overkant voldoende tijd overblijft om rond te kijken.
Natuurlijk staat de Rally naar Lowestoft weer op het programma, voor de 43e keer! Vertrek 5 juli. Vanuit IJmuiden ligt het pal west op zo’n 100 mijl. Vanuit Stellendam ligt het ongeveer 10 mijl dichterbij. Voor mensen die voor het eerst de Noordzee over willen steken is deze tocht echt een aanrader.
 

Je ontmoet meerdere schippers die de tocht voor het eerst maken, maar ook is er altijd een groep zeilers die vaker overgestoken is en die je kunnen ondersteunen met hun ervaring. De ontvangst in Lowestoft door de Commodore blijft een hoogtepunt.

Het traditionele diner zal, in officiële kleding (jasje en dasje/jurkje) in het clubhuis van de Royal Norfolk & Suffolk Yacht Club kunnen worden genoten.

Dat moet je als Engeland-zeiler tenminste éénmaal in je leven meegemaakt hebben. Op 21 juni 2021 is de vertrekkersavond voor de deelnemers van de Lowestoft rally. De tocht start op 5 juli.

Schrijf je op tijd in.

Meer informatie >> 

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?