DATUM GEWIJZIGD Cursus Vaarbewijs 2 (5 avonden) - Programma
Deze cursussen zijn gecanceld en verplaatst i.v.m. de corona maatregelen.
 
Cursus Vaarbewijs 2

In 5 avonden wordt de stof voor het examen Klein Vaarbewijs 2 op hoofdlijnen behandeld.

Op het gebied van vaarbewijzen is er veel veranderd de laatste jaren. De mogelijkheid om TKN examen te doen is vervallen. De examens Klein Vaarbewijs 1 en Klein vaarbewijs 2 worden door het CBR afgenomen. Voor alle details verwijzen we naar de website van het CBR.

Klein Vaarbewijs 2 geldt voor de vaart op rivieren, kanalen en meren, Eems/Dollard, de waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer,  IJmeer en op de Ooster-en Westerschelde en staat gelijk aan ICC Inland en Coastal Waters. Hiermee kunt u in het buitenland alle wateren bevaren.

In Nederland is het Klein Vaarbewijs 2 (VB2) alleen van belang voor schepen groter dan 15 meter of schepen die sneller dan 20 km/uur kunnen varen.

Vaarbewijs 2 is een vervolg op Vaarbewijs 1(ook een cursus van de Toerzeilers). U dient Vaarbewijs 1 te hebben voordat een Vaarbewijs 2 wordt verstrekt.

Maximaal 2 deelnemers per ingeschreven lid.

de Kosten bedragen 75 euro per persoon.

Aanvang van de avonden: 20:00 uur

Watersport vereniging AVOH
Energieweg 5
Huizen.

Gelet op de huidige regelgeving passen wij de horecaregels toe, dus een Corona vaccinatiebewijs of een testbewijs <24 uur. Deze cursus wordt n.l. gegeven in een clubhuis met bar gelegenheid.
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Login vergeten?
Wachtwoord vergeten?