Twee boten en 1 gedeelde droom die uitkwam - Programma
     Droomplekken bij Rondje Carieb 
Als eerste stap je aan boord bij Hedda, Walewijn en Quirijn (3 jaar bij vertrek) van de Antares, een Trintella 38. Ze zijn in 2014 vertrokken en starten het verhaal bij de Surinaamse binnenlanden (jawel, met de zeilboot!). Dan volgen de Windward en Leeward eilanden in de Caribbean. Je ruikt de specerijen op Grenada, snorkelt met schildpadden in de Tobago Cays en bemant de finishboot van de Heineken Regatta op Sint Maarten.

Daarna stap je aan boord bij Ben & Ingrid van de Blabber, een Contest 38. Zij vertrokken in 2012 met als doel een kopje koffie drinken op St. Eustatius bij de ouders van Ingrid. Na het behalen van deze mijlpaal kregen ze de smaak te pakken en zeilden verder naar het Westen. Van de idyllische eilanden Los Roques in Venezuela, scharrelen ze langs de kust van Colombia naar de San Blas eilanden waar ze les geven aan de Indianen en later 750 poffertjes bakken op een lagere school in Panama. Daarna vervolgen ze hun weg verder naar het noorden en belanden via het bijzondere Cuba na een motorstoring toch nog in Amerika.

 

Tenslotte varen we verder over de Inter Coastal Waterway (ICW) langs de oostkust van Amerika naar het Noorden langs Washington D.C. en New York City. Je maakt mee hoe Trump president wordt en je vlucht via de Bahama's naar de Dominicaanse Republiek waar je op één dag 29 watervallen afspringt...
 

En dan gaat plotseling het licht aan en realiseer je je; verrek, ik ben gewoon in Eemnes.
 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
 
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid