Vakantietocht Varen op het ritme der getijden - Programma
Wilt U kennis delen met, en ontvangen van, mensen met een passie voor het wad, dan is dit een tocht voor u. Heeft uw schip een maximale diepgang van 1.10 meter, en de mogelijkheid om droog te vallen? Dan nodigen wij u van harte uit deze tocht met ons te varen.
De tocht is niet bedoeld voor het afleggen van grote afstanden, maar om te genieten van de charmes van het wad. Zelf hebben wij ruime ervaring, zowel solo als in flottielje, maar het spel van de getijden blijft altijd verbazen, en telkens weer een nieuwe ervaring. Overnachten op het wad, geankerd of drooggevallen is een onderdeel van de tocht. Niet de klok maar het getij bepaalt deze week de agenda.

Voor nog meer informatie klik hieronder op de flyer en lees meer:


 

Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 8.

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 30 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator?
 

 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid