Vakantietocht Van Zuiderzee tot Zeeland - Programma
Van Zuiderzee tot Zeeland 
27-04-2018 t/m 12-05-2018
De heen- en/of terugreis zal door de route redelijk wat motoruren hebben, maar in Zeeland willen we weer lekker zeilen. We streven naar een combinatie van aanleggen aan een eilandje ( Grevelingen ), dorpjes bezoeken (Willemstad, Bruinisse) en misschien een keer achter anker overnachten.
 
Er zullen een aantal activiteiten op de agenda staan die de kinderen lekker bezig houden, denk aan activiteiten op het strand of iets in een dorpje. Ook staat een kampvuur -als het weer het toelaat- op de agenda.
 
Uiterlijk zaterdag 12 mei zijn we in Amsterdam of op het IJsselmeer, van waar iedereen zijn thuishaven weer kan opzoeken.
 
Onze kinderen zijn in de leeftijd van 12 tot en met 16, en we zouden het leuk vinden als er gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijd mee willen gaan. Voor deze tocht is een goed uitgerust schip met een betrouwbare motor een must.Notabene 1:   het maximale aantal deelnemers is 8.

Notabene 2:  Op zondag 28  januari vindt in Nulde aan het eind van het Winterweekend de presentatie(s) van deze tocht(en) plaats. U kunt ons en de overige mogelijke deelnemers dan ontmoeten. Vrij entree (zie ook evenementen-lijst).


Notabene 3: Aanmelding is mogelijk vanaf 29 januari.  Pas na fiat van de tocht coördinator kan uw aanmelding omgezet worden in een definitieve inschrijving. Wilt u na aanmelding contact opnemen met uw tocht-coördinator? 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid