NIEUW: Jaarmarkt Toerzeilers!! - Programma
Op zondagmiddag 28 januari komen drie Toerzeilers-evenementen samen in een nieuwe JAARMARKT, die zonder aanmelding vooraf open staat voor alle leden.
Deelnemers aan het Winterweekend, aan de Nieuwe Leden-ontvangst en de Vakantietochten-presentatie zijn toch al in huis: die kunnen zo doorlopen naar deze nieuwe Jaarmarkt.
Deze drie bijeenkomsten sluiten de zaaldeur tijdens de presentatie.
Bij de Jaarmarkt kan iedereen voortdurend in- en uitlopen.
De Jaarmarkt zal bestaan uit drie delen:
  • Een Natte Markt, waarin de varende evenementen van komend jaar te vinden zijn, met de mensen die er meer over kunnen vertellen.
  • Daarnaast een Droge Markt over de vele Toerzeilactiviteiten door het jaar heen op het land. Zoals lezingen, magazine, workshops, website, Vaarbelangen, bestuur, marketing, administratie: alles wat ons tot een landelijke vereniging maakt.
Op de Natte en de Droge Markt zorgen kaderleden uit de diverse Toerzeilerscommissies voor infotafels, -borden, -filmpjes en vraag-maar-raak-tafels.
  • En dan is er ook de Infomarkt met stands van diverse externe aanbieders: over meteo, scheepstuigage, moderne lijnen, radar/marifoon-training, Nautin, navigatie-apparatuur, Varendoejesamen en natuurlijk een watersport-boekenkraam.
Om 13:00 gaan de eerste Infomarkt-stands open en van 14:00 uur tot 17:00 uur zijn ze allemaal open: Nat, Droog en Info.

Locatie: Postillion Hotel Nulde, Strandboulevard 3,  3882 RN Putten. Tot ziens.

 
Aansprakelijkheid: Uitsluiting volgens artikel 33 van het Huishoudelijk Reglement. Hier leest u de DISCLAIMER.
 
Terug naar het overzicht
 
Mijn Toerzeilers
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?
Aanmelden als lid